FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Orientálne biele vintage nástenné zrkadlo Ayesha s ornamentálnym zdobením a oblúkovým rámom 60 cm

EM32406

Nástenné zrkadlo Ayesha vás uchváti svojím bohato zdobeným dizajnom. Biela farba so starožitným efektom mu dodáva šarmantný vintage vzhľad, ktorý robí z tohto doplnku jedinečný kúsok.

Dominantou zrkadla je vyrezávaný drevený rám. Svojím tvarom a priečkami rozdeľujúcimi zrkadlovú plochu na tri časti pripomína orientálne okno. Bočné línie majú tvar stĺpov, na ktorých je postavený klenutý oblúk. Na jeho vrchole sa nachádza ornament. Tvar rámu kombinuje rovné línie, plynule prechádzajúce do elegantných oblúkov, s bohatým a detailným orientálnym zdobením

Rám je pokrytý bielym náterom, ktorý bol následne zámerne zošúchaný, vďaka čomu pôsobí zrkadlo pôvabným vintage dojmom. Na vyšších častiach dizajnu presvitá tmavá farba dreva, ktorá zvýrazňuje línie zdobenia.

Zrkadlo Ayesha je skvelý spôsob, ako pridať do miestnosti výrazný dekoratívny prvok a zároveň priestor rozžiariť pomocou odrazeného svetla. Môžete ho skombinovať s vyrezávaným orientálnym nábytkom, napríklad komodou či príborníkom. Môžete tiež pridať ďalšie starožitné dekorácie či lampu s výraznou vintage podstavou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

69,95 € s DPH

►Vintage nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►MDF ►Sklo ►Biela ►Drevo / Masív ►Atypický