FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné dizajnové obdĺžnikové nástenné zrkadlo New White so širokým bielym rámom 100 cm

MLV06944

Nástenné zrkadlo New White vás očarí svojím čistým moderným dizajnom. Biela farba je univerzálna a ľahko ju skombinujete s ďalším nábytkom. Je možné umiestnenie na šírku aj na výšku.

Zrkadlová plocha má jednoduchý obdĺžnikový tvar a ohraničuje ju široký rám z mahagónového dreva. Ide o tvrdý materiál, ktorý zaručuje výbornú odolnosť a trvanlivosť výrobkov z neho. Povrch je upravený žiarivým bielym náterom, ktorý v kombinácii s modernými rovnými líniami a striktnými geometrickými tvarmi pôsobí čistým a elegantným dojmom.

Zrkadlo môžete umiestniť do jedálne nad príborník v svetlých odtieňoch béžovej či krémovej, kde vám svojou farbou aj prostredníctvom odrazeného svetla pomôže rozžiariť miestnosť. V predsieni ho zasa môžete skombinovať s moderným konzolovým stolíkom a lavicou s výrazným farebným čalúnením. Skvele doplní aj ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie New White, ktoré nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

249,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia New White

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Kolekcia luxusného nábytku z masívu New White ►Obdĺžnikový ►Drevo / Masív - Mahagón ►Sklo ►Biela ►Obdĺžnikové zrkadlá