Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové vintage zrkadlo Stevie s klenutým vyrezávaným dreveným rámom so svetlým náterom s efektom vymytej farby 117 cm

EM32762

Zrkadlo Stevie vás očarí elegantným vintage štýlom. Svojím tvarom pripomína klenuté okno a pomôže vám priestor presvetliť. Vďaka delikátnemu vyrezávanému zdobeniu bude praktickým doplnkom a dekoračným elementom zároveň.

Obvod zrkadla lemuje dvojitý rám. Vonkajší je hrubší, s hladkým povrchom a výrazným svetlým béžovým náterom s efektom vymytej farby. Zvýrazňuje štruktúru dreva a prináša do dizajnu starožitný vizuál.

Z vnútornej strany jeho tvar kopíruje tenší rám s výrazným vyrezávaným zdobením. Reliéf pripomína korálkovú reťaz a na jej vyvýšených častiach je odhalená pôvodná svetlá hnedá farba dreva. Vyrezávaný rám tiež predeľuje zrkadlovú plochu na menšie tabule.

Zrkadlo môžete umiestniť do obývačky alebo jedálne zariadenej vo vidieckom štýle, kde bude vďaka svojmu tvaru pôsobiť ako ďalšie okno. Hodí sa tiež do predsiene, kde skvele doplní vyrezávaný konzolový stolík vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

189,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►MDF ►Sklo ►Biela ►Béžová ►Drevo / Masív ►Akryl ►Obdĺžnikové zrkadlá ►Atypický ►Zrkadlá atypického tvaru