Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové industriálne zrkadlo Liam s čiernym kovovým rámom v tvare klenutého tabuľového okna 190 cm

EM32761

Zrkadlo Liam vás očarí svojou pôsobivou veľkosťou a originálnym dizajnom zároveň. Kovový rám mu dodáva nádych industriálneho štýlu a motív okna z neho robí nie len praktický doplnok, ale aj výrazný dekoračný element miestnosti.

Zadná strana zrkadla je spevnená MDF doskou, ku ktorej je upevnené zrkadlové sklo a štýlový rám. Rám svojím tvarom pripomína veľké okno, so zakrivenou vrchnou časťou. Zaujímavým detailom je zdvojený rám a háčiky po stranách vrchnej časti, ktoré evokujú vyklápaciu časť okna. Rám rozdeľuje zrkadlovú plochu na 35 menších symetrických tabúľ, umiestnených v siedmych radoch.

Zrkadlo Liam sa hodí do predsiene zariadenej v industriálnom štýle, kde ho môžete skombinovať s konzolovým stolíkom s podstavou z tmavého kovu. Môžete ho umiestniť aj do chodby či obývačky. Veľká zrkadlová plocha pomôže priestor presvetliť a bude pôsobiť ako dodatočné okno a dekoratívny prvok zároveň.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

669,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►MDF ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Atypický ►Zrkadlá atypického tvaru