Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové vintage okrúhle nástenné zrkadlo Aura s mosadzným rámom s patinou 90 cm

EM32738

Okrúhle zrkadlo Aura s mosadzným rámom je skvelým doplnkom, ktorý do vášho interiéru prinesie autentický vintage vzhľad s industriálnym nádychom. Rám z kovu je povrchovo upravený do starožitnej mosadze, pričom jeho jemne drsná textúra a nedokonalosti v dizajne, vrátane drobných prasklín, pripomínajú patinovaný vzhľad, ktorý je zámernou súčasťou štýlu. Tento prvok pridáva zrkadlu osobitosť a charakter.

Zrkadlová plocha je pevne osadená v robustnej konštrukcii, čo zaručuje stabilné uchytenie na stenu. Toto nástenné zrkadlo je ideálnou voľbou pre industriálne a vintage interiéry, kde sa stane výrazným akcentom na stene. Vďaka mosadznému rámu s patinou pôsobí zrkadlo autenticky a starožitne, čo zvýrazní historický a umelecký vzhľad priestoru.

Okrúhly tvar zrkadla je skvelý pre použitie nad kozmetickým stolíkom, v predsieni alebo ako ústredný prvok na stene v obývacej izbe. Kombinácia mosadze a vintage prvkov umožňuje zrkadlu skvelo zapadnúť do interiérov s industriálnym, vintage, ale aj moderným dizajnom.

Zrkadlo Aura dodáva priestoru vizuálnu hĺbku a odrazy pomáhajú rozjasniť miestnosť, čo z neho robí nielen estetický, ale aj praktický doplnok do vašej domácnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

495,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok podľa tvaru ►Okrúhly ►Nábytok podľa materiálu ►MDF ►Kov ►Sklo ►Nábytok podľa farby ►Hnedá ►Sivá ►Bronzová ►Okrúhle zrkadlá