Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové obdĺžnikové nástenné glamour zrkadlo Finch s kovovým rámom v zlatej farbe s ozdobnými kruhovými spojmi 100 cm

EM32713

Nástenné zrkadlo Finch vás očarí svojím originálnym rámom, ktorý sa stane ozdobou vašej domácnosti. Zlatá farba pôsobí luxusným dojmom a lineárny geometrický dizajn prináša do kompozície nádych art deco štýlu.

Zrkadlo má obdĺžnikový tvar a ohraničuje ho hrubý valcovitý rám. Jeho tvar kopíruje menší a štíhlejší rám, umiestnený na zrkadlovej ploche. Prepájajú ich dve rovné línie na každej strane zrkadla, čím vzniká geometrická kompozícia inšpirovaná estetikou art deco štýlu. 

Rám je vyrobený z kovu s povrchovou úpravou v žiarivej zlatej farbe. Zaujímavým detailom sú kruhové spoje na jeho líniách, ktoré vytvárajú vizuál podobný bambusovým stonkám. Tento prvok dodáva zrkadlu štylizovaný naturálny element.

Zrkadlo Finch môžete v predsieni skombinovať s konzolovým stolíkom v art deco štýle s extravagantnou podstavou. Hodí sa tiež do jedálne alebo obývačky, ako dekoratívny prvok miestnosti. Výborný doplní aj nábytok v glamour štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

269,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Nábytok v Glamour štýle