Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné obdĺžnikové nástenné zrkadlo Vita Naturale s dreveným orechovým hnedým rámom 120 cm

EM32672

Zrkadlo Vita Naturale spája moderný taliansky dizajn s prírodnou krásou dreva. Pomôže vám presvetliť priestor a zároveň do neho vnesie teplý naturálny element. Sofistikovaný minimalistický vizuál dodá miestnosti nádych luxusnej elegancie.

Krása zrkadla Vita Naturale spočíva v detailoch. Rám má obdĺžnikový tvar so zaoblenými rohmi, čo zjemňuje dizajn a zároveň vytvára jemný kontrast k striktne lineárnej zrkadlovej ploche s pravými uhlami. Okraje rámu sú vyvýšené a v elegantnej krivke klesajú dole. Zrkadlové sklo je hrubšie a vystupuje z rámu do výšky, čo dodáva tomuto doplnku vizuálnu hĺbku.

Rám je vyrobený z kvalitného dyhovaného orechového dreva v svetlej hnedej farbe s výraznou kresbou letokruhov, ktorá je orientovaná v horizontálnej tendencii. Tento prirodzený vzor zdôrazňuje prírodný charakter materiálu a drevo tak pôsobí harmonickým a teplým dojmom.

Zrkadlo môžete na stenu zavesiť na šírku aj na výšku, takže ho oceníte v spálni či predsieni, ako šatníkové zrkadlo, no tiež ho môžete umiestniť nad príborník či komodu do jedálne alebo obývačky. Tento funkčný doplnok bude ozdobou každej moderne zariadenej miestnosti, kde vynikne jeho elegantná silueta. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, spoznajte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

469,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové zrkadlá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale