Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné asymetrické zrkadlo Forma Moderna s orechovým hnedým dreveným rámom organického tvaru 95 cm

EM32671

Nástenné zrkadlo Forma Moderna prinesie do vášho interiéru moderný avantgardný dekoratívny prvok. Na prvý pohľad vás upúta jeho atypický tvar a spojenie prírodného materiálu s minimalistickým štýlom, charakteristické pre súčasný taliansky dizajn.

Dominantným prvkom dizajnu je asymetrický tvar zrkadla. Je organický a pripomína trojuholník s prehnutými stranami. Línia rámu má zaoblený povrch a v kombinácii s plynulými krivkami pôsobí elegantným dojmom,

Rám je vyrobený z dyhovaného dreva v svetlej orechovej hnedej farbe. Jeho povrch je hladký  a zdobí ho jemná prírodná kresba letokruhov, ktorá dodáva tomuto doplnku vizuálnu štruktúru. V kombinácii s farbou dreva pôsobí teplým a naturálny dojmom.

Zrkadlo je nie len vizuálne podmanivým, ale aj funkčným doplnkom. Pri umiestnení k lampe či oproti oknu vám pomocou odrazov svetla pomôže miestnosť rozžiariť. Hodí sa tak aj do obývačky či jedálne, kde ho môžete umiestniť nad komodu alebo príborník a miestnosti tak dodáte minimalistický dekoračný prvok. V predsieni zasa skvele doplní konzolový stolík s modernou podstavou, či v spálni toaletný stolík z masívneho dreva.

Pokiaľ vás očaril luxusný moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie kúsky v našej ponuke z rovnakej kolekcie Forma Moderna.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

439,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Asymetrický ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Atypický ►Zrkadlá atypického tvaru ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna