FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vidiecke okrúhle vintage nástenné zrkadlo Rueda s dizajnom kolesa s rámom z bieleného dreva svetlá hnedá 75 cm

EM32360

Nástenné zrkadlo Rueda vás očarí svojím vintage šarmom a hravým dizajnom. Tvar rámu, pripomínajúci koleso voza, bude pôsobiť ako dekoračný prvok a zrkadlová plocha vám pomôže presvetliť miestnosť.

Zrkadlo má jednoduchý okrúhly tvar s priemerom 75 cm a s vnútornou zrkadlovou plochou s priemerom 58 cm. Rám je vyrobený z dreva paulownia. Tvorí ho kruh ohraničujúci vonkajšiu stranu zrkadla a druhý, menší kruh umiestnený v strede zrkadlovej plochy. Navzájom ich prepájajú rovné lúčovité línie. Tento dizajn pripomína drevené koleso, čo robí zo zrkadla ideálny doplnok do priestorov zariadených vo vidieckom štýle.

Povrch dreva je bielený a rám má tak elegantnú a subtílnu svetlú hnedú farbu s viditeľnými štruktúrami. Takto upravené drevo tiež pôsobí pôvabným vintage dojmom, čo dodáva zrkadlu osobitý charakter. Na zadnej strane sa nachádza kovový mechanizmus, pomocou ktorého zrkadlo zavesíte na stenu.

Vďaka dekoratívne pôsobiacemu rámu ho môžete umiestniť do obývačky či jedálne, nad príborník alebo komodu so svetlého dreva vo vidieckom štýle. Ozdobí vašu stenu a pomocou odrazeného svetla vám tiež pomôže miestnosť rozžiariť. Môžete tiež pridať ďalšie dekorácie či lampu vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

119,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Sklo ►Hnedá ►Béžová ►Okrúhle zrkadlá ►Drevo / Masív - Paulownia