FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Provensálske vintage biele nástenné zrkadlo Marzia s vyrezávaným oblúkovým rámom 120 cm

EM32312

Nástenné zrkadlo Marzia vás na prvý pohľad uchváti svojím impozantným vyrezávaným rámom. Kombinácia florálnych motívov a bielej farby je zhmotnením klasickej elegancie provensálskeho štýlu.

Zrkadlo má obdĺžnikový tvar s klenutou poloblúkovou vrchnou časťou. Zrkadlovú plochu ohraničuje tenký valcovitý rám, za ktorým sa odvíja prepracovaným ornamentálny vzor. Zdobenie je inšpirované rastlinnými motívmi, typickými pre provensálsky štýl. Elegantné krivky a dôsledne spracované detaily pôsobia dynamickým dojmom.

Rám je pokrytý bielym náterom, ktorý je miestami zámerne zošúchaný, čo mu dodáva šarmantný vintage charakter. Na zadnej časti zrkadla sa tiež nachádza závesný mechanizmus, pomocou ktorého zrkadlo ľahko umiestnite na stenu.

Vďaka bohatému zdobeniu bude zrkadlo nie len praktickým doplnkom, ale aj výrazným dekoračným prvkom. Môžete ho umiestniť do jedálne alebo obývačky nad príborník či komodu v provensálskom štýle, kde vám pomocou odrazeného svetla pomôže rozžiariť miestnosť. V predsieni výborne doplní vyrezávaný konzolový stolík.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

229,00 € s DPH

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálsky ►Sklo ►Biela ►Akryl ►Atypický ►Zrkadlá atypického tvaru