FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové okrúhle art deco zrkadlo Xoia s kovovým rámom s diamantovým dizajnom v matnej zlatej farbe 80 cm

EM32249

Zrkadlo Xoia oceníte ako praktický doplnok predsiene či jedálne, s úchvatným geometrickým dizajnom, ktorý ozdobí vaše steny. Zlatá farba pôsobí luxusným dojmom a do priestoru vnesie nádych art deco estetiky.

V centre dizajnu sa nachádza okrúhla zrkadlová plocha s priemerom 38,5 cm. Jej okraje vymedzuje jednoduchý zlatý rám, z ktorého vychádzajú štíhle línie tvoriace bohatý diamantový vzor. Ozdobný rám začína pri vrchnej hrane zrkadlovej plochy a smerom k svojím okrajom klesá k stene. Zrkadlo tak pôsobí mohutným dojmom, aj keď samotný dizajn je ľahký a vzdušný. 

Rám je vyrobený z kovu v matnom zlatom prevedení. Táto farba, v kombinácii s geometrickým symetrickým vzorom robia zo zrkadla ideálny doplnok do priestrorov v art deco štýle. V predsieni ho môžete skombinovať s konzolovým stolíkom Xoia s rovnakým diamantovým dizajnom.

V jedálni vám pomôže presvetliť priestor a skvele doplní luxusný príborník so zlatými kovovými prvkami. Jeho skvostný rám sa bude najlepšie vynímať na stenách v kontrastných farbách, či už v bielej, alebo v extravagantnejších odtieňoch, ako napríklad námornícka či čierna.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

117,39 € s DPH

Znížená cena!

129,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Okrúhle zrkadlá ►Atypický ►Zrkadlá atypického tvaru ►Nábytok v Glamour štýle