FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové art deco zlaté okrúhle zrkadlo Xoia s kovovým rámom so vzdušným diamantovým dizajnom 90 cm

EM32248

Dizajnové zrkadlo Xoia dodá vašej predsieni či obývacím priestorom luxusný nádych art deco štýlu. Očarí vás kombináciou zlatej farby a delikátneho diamantového dizajnu.

V centre sa nachádza okrúhla zrkadlová plocha s priemerom 46 cm. Jej tvar zdôrazňuje vyvýšený hladký rám, z ktorého vyrastajú štíhle kovové línie, tvoriace podmanivý dizajn. Geometrický diamantový vzor vytvára so svojimi striktnými rovnými prvkami estetický kontrast k okrúhlemu stredu zrkadla a obkolesuje ho v hranatej osemuholníkovej siluete. Smerom od zrkadlovej plochy k svojim okrajom klesá a aj napriek vzdušnému charakteru rámu tak pôsobí mohutným dojmom. 

Impozantný rám zrkadla je vyrobený z kovu v zlatej farbe s matným finišom. Ak chcete zdôrazniť jeho dekoratívnu funkciu, odporúčame umiestnenie na steny v kontrastných odtieňoch, ako napríklad v bielej, či v extravagnetnejšej čiernej alebo tmavo zelenej. V jedálni ho môžete umiestniť nad príborník v art deco štýle a k lampe so zlatou kovovou podstavou, ktorá vám pomôže cez odrazené svetlo miestnosť presvetliť. V predsieni je zasa skvelou voľbou konzolový stolík Xoia s rovnakým diamantovým dizajnom podstavy.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

135,59 € s DPH

Znížená cena!

149,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Okrúhle zrkadlá ►Nábytok v Glamour štýle