FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné čierne okrúhle nástenné zrkadlo Plissé Nero so skladaným dizajnom rámu 92 cm

EM32162

Luxusné nástenné zrkadlo Plissé Nero vás očarí svojím jedinečným rámom s delikátnym moderným dizajnom. Pomôže vám presvetliť miestnosť a nebude len praktickým doplnkom, ale aj výrazným dekoračným prvkom.

Okrúhlu sklenú zrkadlovú plochu obkolesuje hrubý rám z mangového dreva v čiernej farbe. Od vonkajšej hrany smerom k zrkadlovému centru jemne klesá a táto plocha je vyrezávaná do reliéfu harmonikového tvaru, čo pôsobí dynamickým dojmom. Bočná strana rámu je hladká.

Drevený rám je ručne opracovaný a vo svojich detailoch manifestuje remeselnú zručnosť svojich výrobcov. Čierna farba pôsobí elegantným a sofistikovaným dojmom. Ponúka vám široké možnosti kombinovania s ďalším nábytkom a doplnkami.

Okrúhla zrkadlová plocha vám pri správnom umiestnení k lampe či oproti oknu pomôže pomocou odrazeného svetla priestor rozžiariť. Prepracovaný rám bude pôsobiť ako dekorácia a môžete ho umiestniť napríklad do obývačky či jedálne, nad modernú komodu alebo príborník v tmavších odtieňoch. Je tiež ideálnou vošbou k nábytku z rovnakej kolekcie Plissé Nero. V predsieni skvele doplní elegantný konzolový stolík a jedinečný dizajn vám tiež pomôže oživiť kúpeľňu, či toaletný stolík.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Sklo ►Čierna ►Drevo / Masív - Mango ►Okrúhle zrkadlá