Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné čierne nástenné zrkadlo Rovenna so štvorcovým rámom s dizajnom slnečných lúčov 110cm

EM29979

Nástenné zrkadlo Rovenna vás zaujme svojím moderným geometrickým dizajnom. Extravagantný rám bude výrazným dekoračným doplnkom, zatiaľ čo zrkadlová plocha vám pomôže priestor presvetliť.

Zrkadlo pripomína svojím dizajnom slnko s lúčmi. Dominujú striktné geometrické tvary a rovné línie. V centre sa nachádza okrúhle zrkadlo s hrubším rámom. Z neho vychádzajú, ako slnečné lúče, tenké línie rozličných dĺžok. Vytvárajú okolo zrkadlovej plochy štýlový rám s kontrastnou štvorcovou siluetou, ktorej okraje sú mierne zvlnené.

Rám je vyrobený z kovu v čiernej farbe, ktorá ešte zdôrazňuje geometrické tvary. Zrkadlová plocha je zo spodnej časti spevnená MDF doskou.

Zrkadlo sa hodí do moderne zariadených interiérov, ktoré oživí svojím dynamickým dizajnom. Originálny rám vynikne na stene v kontrastných farbách. Môžete ho umiestniť nad komodu či príborník a v kombinácii s vhodne umiestnenou lampou vám pomôže priestor presvetliť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

179,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Štvorcový ►MDF ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Okrúhle zrkadlá ►Štvorcové zrkadlá