Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné glamour zrkadlo Victoria s oblúkovou vrchnou časťou a rámom v zlatej farbe s dizajnom tabuľového okna 192 cm

MLV17907

Zrkadlo Victoria vás uchváti svojou impozantnou veľkosťou a luxusným vzhľadom, ktorý mu dodáva metalická zlatá farba rámu. Je praktickým doplnkom a honosným dekoračným prvkom zároveň, ktorý vám pomôže priestor presvetliť.

Dizajn zrkadla pripomína oblúkové tabuľové okno. Rám je po obvode zrkadla hrubší a rovnako aj v časti oddeľujúcej vrchný polkruh od spodnej obdĺžnikovej časti. Zrkadlová plochu predeľujú tenšie línie na symetrické obdĺžnikové časti. Na vrchu sa nachádzajú dva menšie oblúky kopírujúce tvar rámu s diagonálne línie, ktoré pripomínajú slnečné lúče. Rám zrkadla je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele v žiarivej zlatej farbe.

Zrkadlo je skvelou voľbou do priestorov zariadených v glamour štýle, kde zažiaria jeho lesklé povrchy. Geometrická kompozícia z neho tiež robí ideálny dekoračný prvok do jedálne či obývačky v art deco štýle. Zlatú farbu môžete prepojiť so sedačkou či stoličkami s podobnými nožičkami. Veľká zrkadlová plocha vám tiež pri umiestnení pri okne či lampe pomôže presvetliť chodbu alebo predsieň.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 394,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Obdĺžnikové zrkadlá ►Atypický ►Zrkadlá atypického tvaru ►Nábytok v Glamour štýle