Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové okrúhle art deco zrkadlo Lemmy na kovovom stojane v zlatej farbe a s čiernou mramorovou podstavou 77cm

MLV17901

Zrkadlo Lemmy je štýlovou dekoráciou, ktorá vám pomôže rozžiariť vašu domácnosť. Kombinácia zlatej farby a mramoru pôsobí luxusným dojmom a jeho geometrická silueta prinesie nádych estetiky art deco štýlu.

Zrkadlová plocha má okrúhly tvar a je umiestnená vo vyvýšenom hrubom ráme. Vo vrchnej časti sa nachádza okrúhla úchytka, cez ktorú je zrkadlo zavesené na stojane so štvorcovým zatočeným koncom. Stojan má jednoduchý hranatý tvar a v spodnej časti sa pripája k obdĺžnikovej podstave

Rám a stojan sú vyrobené z kovu so zlatou povrchovou úpravou, ktorá prináša do dizajnu nádych luxusu. Príjemný kontrast vytvára podstava z mramoru v čiernej farbe s jemnou bielou kresbou.

Zrkadlo môžete využiť ako dekoráciu umiestnenú na komode či príborníku. Hodí sa k nábytku s mramorovými prvkami, či k lesklému nábytku v glamour štýle. Môžete ho tiež skombinovať s toaletným stolíkom v art deco štýle so zlatými kovovými nožičkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

299,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Zlatá ►Mramor ►Okrúhle zrkadlá ►Nábytok v Glamour štýle