Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové moderné okrúhle nástenné zrkadlo Stargate s harmonikovým rámom v lesklom chrómovom prevedení 76cm

MLV17856

Nástenné zrkadlo Stargate dodá vášmu interiéru žiarivý dizajnový prvok. Kombinácia okrúhlej zrkadlovej plochy a dynamického rámu pôsobí moderným dojmom.

Široký rám má okrúhlu siluetu a jeho lesklé chrómové prevedenie korešponduje s hladkým zrkadlovým centrom. Rám má plisovaný dizajn a jeho povrch pripomína harmoniku. Trojuholníkové tvary vytvárajú veľké množstvo dlhých úzkych plôch, ktoré odrážajú svetlo v rôznych uhloch a pomôžu vám tak priestor presvetliť. 

Zrkadlo je vďaka svojmu štruktúrovanému rámu nie len praktickým, ale aj dekoračným doplnkom. Môžete ho umiestniť do modernej jedálne či obývačky nad príborník. Skvele doplní aj zrkadlový nábytok, či kúsky so sklenými plochami. Vďaka univerzálnej farebnosti ho môžete umiestniť do širokého spektra interiérov, na steny od neutrálnych odtieňoch až po výrazné sýte farby.

Dostupnosť 2-6 týždňov

285,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Okrúhly ►MDF ►Sklo ►Strieborná ►Okrúhle zrkadlá ►Nábytok v Glamour štýle