Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné veľké obdĺžnikové zrkadlo Larissa s lesklým chrómovým rámom 205 cm

MLV17837

Zrkadlo Larisa je moderným dizajnovým prvkom a praktickým doplnkom zároveň. Oceníte jeho veľkú zrkadlovú plochu s výškou až 205 cm, ktorá vám pomôže pomocou zachytených odrazov svetla miestnosť rozžiariť.

Zrkadlo má jednoduchý obdĺžnikový tvar s hrubým rámom so štýlovým chrómovým povrchom. Jeho plochy sú mierne zošikmené smerom k zrkadlovej ploche, čo oživuje striktne lineárny dizajn. Na rohoch a v polovici výšky rámu sú viditeľné spoje, ktoré prinášajú do minimalistickej kompozície ďalší vizuálne zaujímavý prvok. Chrómový finiš rámu takmer splýva so zrkadlovou plochou a pôsobí moderným a čistým dojmom.

Zrkadlo oceníte vďaka jeho impozantnej veľkosti v spálni či v šatníkovej miestnosti. Môžete ho tiež umiestniť do predsiene či chodby, ktoré chcete presvetliť pomocou odrazov svetla z okien či lámp. Hodí sa do moderne zariadených priestorov, kde ho môžete skombinovať s ďalším nábytkom s chrómovými prvkami či so skla, čím dosiahnete ľahký a vzdušný vzhľad miestnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

965,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

Podobné produkty Šatníkové zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Dizajnové šatníkové zrkadlá ►Luxusné šatníkové zrkadlá ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►MDF ►Kov - Chróm ►Sklo ►Strieborná ►Obdĺžnikové zrkadlá