Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové vidiecke biele nástenné zrkadlo Castillo s oblúkovým rámom s vintage efektom zošúchanej farby 140 cm

MLV15064

Zrkadlo Castillo prinesie do vašej domácnosti elegantný dekoračný prvok vo vidieckom štýle. Vintage efekt pôsobí šarmantným starožitným dojmom a svetlá biela farba vám pomôže priestor rozžiariť.

Zrkadlo pripomína svojím dizajnom klenuté tabuľové okno. Po obvode ho ohraničuje hrubý zaoblený rám, ktorý ešte zdôrazňuje elegantné krivky jeho siluety. Zrkadlovú plochu predeľujú tri štíhlejšie horizontálne línie. V strede sa nachádza centrálny prvok kopírujúci tvar rámu, s ktorým ho prepájajú dve diagonálne línie vo vrchnej časti. Rozmer zrkadlovej plochy bez rámu je 125x45 cm.

Rám je vyrobený z dreva a jeho povrch pokrýva biely náter, ktorý je miestami zámerne zošúchaný a odhaľuje sivé odtiene dreva. Tento efekt dodáva zrkadlu jedinečný starožitný charakter a do priestoru vnesie pôvabný vintage vizuál. Zrkadlo je možné zavesiť na stenu, alebo umiestniť na podlahu a oprieť o stabilný povrch.

Svetlú farbu rámu ľahko zakomponujete do širokého spektra interiérov. Elegantná silueta výborne doplní jedáleň zariadenú v provensálskom štýle. Môžete ho tiež umiestniť nad vyrezávanú komodu či konzolový stolík vo vidieckom štýle. Dizajn pripomínajúci okno vám poskytuje nie len praktickú zrkadlovú plochu, ale pomôže tiež priestor presvetliť.

Dostupnosť december 2024

Zľava skončí o:

-9%

145,55 € s DPH

Znížená cena!

159,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Sklo ►Biela ►Drevo / Masív ►Atypický ►Zrkadlá atypického tvaru