Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový sivý luster Gris s oválnym textilným tienidlom s vertikálnymi pásmi 36 cm

MLV06908

Závesná lampa Gris vás očarí svojím moderným dizajnom a originálnou tieňohrou pri jej zažatí. Sivá farba pôsobí sofistikovaným dojmom a ľahko ju zakomponujete do širokého spektra interiérov.

Silueta lampy má cibuľový tvar, s úzkou vrchnou a spodnou časťou, ktoré v elegantnej krivke prechádzajú do rozšírenej strednej časti. Konštrukcia svietidla je zhotovená z pevného plastu v bielej farbe a udržiava delikátny tvar textilného tienidla. Tienidlo je zložené z vertikálne umiestnených pruhov látky, ktoré vytvárajú moderný lineárny dizajn. Maximálna dĺžka prívodného kábla je 70 cm a je potrebná žiarovka typu E27, ktorá nie je súčasťou balenia.

Luster Gris je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky či jedálne. V kombinácii so žiarovkou s bielym svetlom sa hodí do priestorov zariadených v neutrálnych sivých odtieňoch či k nábytku zo skla a chrómu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

49,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Závesné lampy

►Luxusné a dizajnové lustre ►Luxusné dizajnové závesné lampy ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Plast ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá