Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná stolná lampa Lunaria s bielym skleneným tienidlom v tvare gule a zlatou kovovou podstavou 35 cm

EM32516

Stolná lampa Lunaria je elegantným doplnkom, ktorý dodá vašej spálni či obývačke nádych moderného luxusu. Minimalistický dizajn čerpá inšpiráciu z estetiky art deco štýlu, čo sa odráža na dominancii geometrických tvarov v siluete lampy a taktiež na bielo-zlatej farebnej palete.

Na prvý pohľad vás upúta sférické tienidlo, ktoré je vyrobené z tónovaného skla. Má tvar dokonalej hladkej gule a jeho biela farba pôsobí čistým a elegantným dojmom. Môžete ho skombinovať so žiarovkou s chladným bielym svetlom, ktoré tento dizajn ešte zdôrazní, alebo so žiarovkou s teplým žltým svetlom, ktoré sa prepojím s tónmi podstavy a vytvorí útulnú atmosféru.

Podstava je vyrobená z ocele. Tento pevný a odolný materiál pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom vďaka štíhlym ohýbaným líniám. Zo spodnej strany tienidla vychádzajú štyri nožičky, ktoré sa symetricky rozvetvujú do štyroch strán. Vo výraznom zaoblenom uhle klesajú smerom dole a vytvárajú ilúziu mierne sa rozširujúcej podstavy. V spodnej časti sa opäť spájajú v štýlovom kosoštvorcovom tvare s prehnutými stranami.

Stolnú lampu Lunaria môžete zakomponovať do moderne zariadenej spálne v svetlých odtieňoch ako praktické nočné svetlo. Hodí sa tiež do jedálne či obývačky, kde ju môžete umiestniť na príborník alebo príručný stolík. Vynikne tak krása súčasného talianskeho dizajnu a lampa bude neprehliadnuteľným avantgardným dekoračným prvkom.

Dĺžka prívodného kábla je 150 cm a je potrebná žiarovka typu E27, ktorá nie je súčasťou balenia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

229,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►Kov ►Sklo ►Biela ►Zlatá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Art deco stolné lampy ►Art deco nočné lampy