FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage stolná lampa Suomin so striebornou podstavou v tvare konskej hlavy 60 cm

EM32193

Stolná lampa Suomin si vás získa svojím jedinečným vintage charakterom. Vďaka skulpturálnej podstave bude nie len praktickým a funkčným svietidlom, ale tiež aj výrazným dekoratívnym prvkom.

Hlavnou hviezdou dizajnu je kovová busta koňa, umiestnená na štvorcovej podstave. Dôsledne prepracované detaily jej dodávajú realistický vzhľad. Vejúca hriva pôsobí dynamickým dojmom a samotný motív konskej hlavy je dôstojný a majestátny.

Podstava má striebornú farbu, ktorá dodáva lampe originálny vintage charakter. Vychádza z nej prívodný kábel v čiernej farbe. Je potrebná žiarovka typu E27 s maximálnym príkonom 25 wattov, ktorá nie je súčasťou balenia. Objímka na žiarovku a držiak tienidla vychádzajú z vrchnej časti konskej hlavy tak, aby nezasahovali do dizajnu. Textilné tienidlo je jednoduché, okrúhle, v čiernej farbe.

Lampa Suomin je skvelým doplnkom do pracovne, ktorej chcete dodať klasický, starožitne pôsobiaci prvok. Hodí sa tiež ku koženému kreslu či sedačke. V jedálni výborne doplní príborník a zrkadlo vo vintage štýle. Pomôže vám miestnosť presvetliť a zároveň naplno vynikne jej dekoratívny potenciál.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

144,69 € s DPH

Znížená cena!

159,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Kov ►Čierna ►Strieborná ►Atypický ►Stolné lampy vo vintage štýle