Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage stolná lampa Burma s hnedou vyrezávanou podstavou a béžovým ľanovým tienidlom 60 cm

EM32142

Stolná lampa Burma vás očarí svojou elegantnou siluetou a príjemnou zemitou farebnou paletou. Dizajn podstavy v kombinácii s ľanovým tienidlom pôsobí naturálnym dojmom a vintage povrchová úprava dodáva lampe starožitný nádych.

Dominantným prvkom je vyrezávaná podstava, inšpirovaná umeleckými tokárskymi predmetmi. Táto rezbárska technika využíva sústruh pri tvorbe delikátnych symetricky tvarovaných siluet, obľúbených napríklad pri nábytku vo vidieckom štýle. Podstava je vyrobená zo umelej živice v tmavej hnedej farbe. Jej povrch pripomína drevo a v zárezoch sa nachádzajú pozostatky bieleho náteru, čo dodáva lampe šarmantný vintage vzhľad.

Prírodný dizajn podstavy výborne dopĺňa tienidlo z ľanovej textílie. Smerom dole sa mierne rozširuje a na hladkom povrchu vyniká výrazné tkanie. V kombinácii s béžovou farbou pôsobí naturálnym dojmom. Do lampy je potrebná žiarovka typu B22 s maximálnym príkonom 60 wattov. Dĺžka prívodného kábla je 26,5 cm.

Lampa skvele doplní miestnosti zariadené nábytkom z masívneho dreva. Hodí sa aj ako nočné svetlo do spálne zariadenej vo vidieckom štýle. Prírodný dizajn pôsobí teplým dojmom a v kombinácii so žiarovkou so žltým svetlom vám pomôže priestor zútulniť. Pri umiestnení na príručný stolík vo vintage štýle vytvoriíte originálny dekoratívny prvok miestnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

179,90 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Hnedá ►Béžová ►Akryl ►Keramické stolné lampy ►Stolné lampy vo vintage štýle