Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage béžová stolná lampa Trophy s vyrezávanou podstavou a efektom vymytej farby 66 cm

EM32141

Lampa Trophy vás zaujme svojou prepracovanou podstavou a šarmantným vintage nádychom. Poskytne vám bohaté osvetlenie abude zároveň elegantným dekoračným prvkom.

V siluete podstavy dominujú pôvabné krivky a jej zložitý tvar výborne dopĺňa jednoduché valcovité tienidlo z ľanovej látky. Podstava je vyrobená zo živice a jej dizajn pripomína dekoratívne produkty upravené technikou tokárstva. Ide o rezbársku metódu, pri ktorej sa pomocou sústruhu precízne tvarujú valcovité objekty a nadoúdajú tak pôvabné a zložité siluety, využívané napríkad pri nožičkách nábytku vo vidieckom štýle.

Tienidlo má elegantnú, neutrálne pôsobiacu béžovú farbu. Rovnaký odtieň sa nachádza aj na podstave, ktorá je ešte dodatočne upravená takzvaným washed efektom vymytej farby. Do dizajnu prináša biele prvky a zároveň dodáva lampe jedinečný vintage charakter.

Hodí sa do obývačky či jedálne zariadenej v svetlých odtieňoch, kde prinesie zaujímavú štruktúru. Môžete ju skombinovať aj s výraznejším nábytkom vo vintage štýle, čím dosiahnete originálny eklektickú estetiku. Tvarovaná podstava sa tiež výborne prepojí s kúskami vo vidieckom štýle s podobnými vyrezávanými nožičkami. Je potrebná žiarovka typu B22 s maximálnym príkonom 60 wattov, ktorá nie je súčasťou  balenia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

179,90 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Béžová ►Akryl ►Keramické stolné lampy ►Stolné lampy vo vintage štýle