Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná klasická stolná lampa Empire v čiernej farbe z kovu s bronzovými detailmi 80cm

MLV20462

Lampa Empire dodá vášmu priestoru originálny dizajnový prvok. Zaujme svojím prevedením z kovu a klasickým ornamentálnym zdobením. 

Lampa má zaujímavú siluetu, s kruhovým tienidlom, ktoré sa smerom dole mierne rozširuje. Je upevnené na valcovitej nohe, ktorá má vo vrchnej časti výraznú poloblúkovú hlavicu a v spodnej časti tiež poloblúkové zakončenie. Noha je postavená na mohutnom kvádri, umiestnenom na schodíkoch a nízkej obdĺžnikovej podstave.

Lampa je vyrobená z kovu v čiernej farbe, s detailmi v bronzovom prevedení. Táto farba vytvára estetický kontrast a zároveň dodáva do dizajnu nádych luxusu. Na tienidle a podstave sa tiež nachádza ornamentálne zdobenie s florálnymi motívmi.

Stolná lampa Empire je skvelým doplnkom do klasicky zariadenej obývačky či pracovne. Poskytne vám dostatok svetla a bude tiež výrazným dekoračným prvkom. Môžete ju tiež skombinovať s nábytkom vo vintage štýle. Je potrebná žiarovka s objímkou E27, ktorá nie je súčasťou balenia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

239,99 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Klasický štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Stolné lampy vo vintage štýle