Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová stolná lampa Corona s bielym tienidlom a sivou betónovou podstavou 75 cm

MLV17915

Stolná lampa Corona vás očarí svojím minimalistickým dizajnom. Geometrická silueta a kombinácia subtílnych štruktúr z nej robia moderný doplnok, ktorý svojím vizuálom osvieži priestor.

V dizajne dominujú jednoduché valcovité tvary. Podstavu tvorí štíhla rovná noha, zatiaľ čo tienidlo je širšie, s hladkým povrchom. Farebná kombinácia bielej a sivej pôsobí nadčasovým dojmom a umožňuje vám zaradenie lampy do širokého spektra interiérov. 

Tienidlo je vyrobené z bavlnenej látky natiahnutej na kovovej konštrukcii. Podstava je odliata z betónu, čo prináša do kompozície zaujímavú kamenistú štruktútu a nádych industriálneho štýlu. Na vrchole podstavy sa nachádza objímka na žiarovku typu E27 s maximálnym príkonom 40 wattov, ktorá nie je súčasťou balenia.

Lampa sa hodí do moderne zariadených interiérov v neutrálnych svetlých odtieňoch. Vďaka betónovej podstave ju tiež môžete zakomponovať do priestorov v industriálnom štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

231,88 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Biela ►Sivá ►Kameň ►Keramické stolné lampy ►Keramické nočné lampy ►Drevené a kamenné stolné lampy ►Drevené a kamenné nočné lampy