Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná stolová lampa Milan s chrómovou podstavou a tienidlom so vzorom rybej kosti sivá 71 cm

MLV16397

Stolová lampa Milan prinesie do vašej domácnosti nadčasovú eleganciu. Jej dizajn je fúziou klasickej siluety a moderného chrómového prevedenia.

Na prvý pohľad vás očarí delikátna silueta štíhlej podstavy. Tenká valcovitá noha je v spodnej časti ukončená guľovým prvkom, umiestneným na rozširujúcej sa podstave s ručne opracovaný skleneným prvkom a s dvomi schodíkmi. Ich striktný obdĺžnikový tvar príjemne kontrastuje s elegantnými, plynule do seba prechádzajúcimi krivkami. Vo vrchnej časti pod tienidlom je umiestnená ozdobná rímsa

Tienidlovalcovitý tvar, ktorý sa smerom dole mierne rozširuje. Je vyrobené z textilu so vzorom rybej kosti v príjemnom sivom odtieni. Jeho farba skvele ladí k vysoko lesklému chrómovému finišu podstavy. Je potrebná žiarovka typu E27, ktorá nie je súčasťou balenia. V kombinácii s bielym svetlom vynikne zrkadlový povrch podstavy.

Lampa je vhodná do moderne zariadenej obývačky či jedálne v svetlých neutrálnych odtieňoch, kde prinesie luxusný dekoračný prvok. Môžete ju umiestniť na príručný stolík z chrómu alebo skla, ktorý rozžiari pomocou odrazov svetla. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

154,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov - Chróm ►Strieborná ►Sivá