Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná stojaca lampa Lunaria s minimalistickou konštrukciou v zlatej farbe a bielym skleným tienidlom 170 cm

EM32517

Lampa Lunaria je spojením luxusu a súčasného talianskeho dizajnu. Vďaka svojej originálnej minimalistickej siluete bude praktickým svietidlom a štýlovým moderným dekoračným prvkom vo vašej obývačke.

Konštrukcia lampy je zhotovená z ocele v zlatej farbe. Tvoria ju štíhle ohýbané prúty, vďaka čomu pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom. Štvorica nožičiek spoločne vychádza z jeho spodnej časti, kde sa v elegantnej krivke symetricky rozvetvuje a v mierne šikmej línii klesá k zemi. Tam sa v zaoblenom uhle nožičky opäť spájajú v podstave, ktorá zaručuje výbornú stabilitu lampy.

Ľahký a vzdušný dizajn podstavy necháva vyniknúť sférické tienidlo, ktoré pôsobí kontrastným mohutným dojmom a pripomína avantgardnú interpretáciu vznášajúceho sa mesiaca. Je vyrobené z tónovaného skla v bielej farbe má tvar dokonalej gule.

Moderný dizajn lampy Lunaria je ovplyvnený estetikou éry art deco. Z tohto štýlu preberá striktné geometrické tvary, ktoré následne aplikuje do minimalistickej siluety. Ďalším prvkom odkazujúcim a divoké 20. roky je kontrastná kombinácia metalickej zlatej a bielej farby. Je nadčasová a zároveň pôsobí luxusným a elegantným dojmom.

Stojaca lampa Lunaria je skvelým doplnkom do moderne zariadených obývačiek. Môžete ju kombinovať s lineárnym nábytkom v svetlých odtieňoch. Miestnosti dodá avantgardný dekoračný prvok a nádych moderného talianskeho luxusu.

Prívodný kábel má dĺžku 250 cm a je potrebná žiarovka typu E27, ktorá nie je súčasťou balenia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

889,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Stojace lampy

►Dizajnové a luxusné stojace lampy ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Sklo ►Biela ►Zlatá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn