Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový masívna stojaca lampa Alaska s naturálnou hnedou drevenou podstavou a bielym tienidlom 147 cm

MLV26387

Lampa Alaska je originálnym dizajnovým kúskom, ktorý prinesie do vašej obývačky neprehliadnuteľný naturálny prvok. Každý kus je jedinečným unikátom z masívnym drevom v hlavnej úlohe.

V dizajne dominuje široká noha lampy, umiestnená na jednoduchej obdĺžnikovej podstave. Je vyrobená z masívneho orechového dreva v prírodnej svetlej hnedej farbe s prirodzenou kresbou letokruhov. Tvar nohy sleduje prírodné štruktúry materiálu, čo robí z každého kusu unikátny originál. Tienidlo je zhotovené z ľanu a má jednoduchý okrúhly tvar. Má bielu farbu, ktorá výborne dopĺňa farbu podstavy.

Lampa sa hodí do priestorov zariadených nábytkom z masívneho dreva, či do obývačky ladenej v svetlých zemitých odtieňoch. Vzhľadom na charakter materiálu sa tvar podstavy pri jednotlivých kusoch líši a uvedená výška je orientačná. Je potrebná žiarovka typu E27 s maximálnym príkonom 60 wattov, ktorá nie je súčasťou balenia. Prívodný kábel má dĺžku 210 cm.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

223,81 € s DPH

Znížená cena!

245,95 €

Príbuzné produkty Kolekcia Alaska

Podobný tovar v kategórií Stojace lampy

►Dizajnové a luxusné stojace lampy ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívnych svietidiel Alaska ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív