Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová masívna stolná lampa Gemma s hnedou teakovou podstavou diamantového tvaru a bielym tiendlom 62 cm

EM32199

Stolná lampa Gemma je so svojou podstavou v diamantovom tvare skutočným skvostom. Moderné línie v estetickom kontraste dopĺňajú prírodné materiály a jemné štruktúry.

Dizajn sa nesie v príjemných teplých odtieňoch prírodnej hnedej farby teakového dreva, doplnených o biele textilné tienidlo. Jemný akcent vytvára konštrukcia tienidla, ktorá je vyrobená z kovu v zlatej farbe. V tejto tendencii odporúčame zvoliť žiarovku s teplým žltým svetlom. Je potrebný typ E27 s maximálnym príkonom 25 wattov, ktorý nie je súčasťou balenia.

Silueta lampy je moderná a estetický kontrast vytvára jednoduché okrúhle tienidlo s hranatou podstavou diamantového tvaru. Dominujú rovné línie, s ktorými korešponduje aj parketový dizajn s viditeľnou prírodnou štruktúrou dreva, ktorý zdobí hladké povrchy podstavy.

Stolná lampa Gemma je skvelý spôsob, ako priniesť do moderných priestorov prírodný prvok. V spálni ju využijete ako svetlo na nočný stolík. Výborne doplní posteľ či jej čelo v svetlých odtieňoch z masívneho dreva. Hodí sa tiež do obývačky alebo jedálne zariadenej v jemných neutrálnych odtieňoch, kde poskytne bohaté osvetlenie a zároveň bude aj výrazným dekoratívnym prvkom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

199,29 € s DPH

Znížená cena!

219,00 €

Podobný tovar v kategórií Nočné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►Štvorcový ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Atypický ►Drevené a kamenné stolné lampy ►Drevené a kamenné nočné lampy