Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová závesná lampa Blanca s textilným tienidlom cibuľového tvaru v bielej farbe 36 cm

MLV06907

Luster Blanca prinesie do vášho interiéru moderný dizajn a bude nie len funkčným svietidlom, ale aj štýlovou dekoráciou. Bielu farbu ľahko zakomponujete do širokého spektra interiérov.

Silueta svietidla má cibuľový tvar, s úzkou vrchnou a spodnou časťou, ktoré v elegantnej krivke prechádzajú do rozšíreného stredu. Tienidlo je upevnené ku konštrukcii z pevného plastu, ktorá zabezpečuje jeho delikátny tvar. Tvoria ho vertikálne umiestnené pásy hladkej textílie, vytvárajúce moderný lineárny dizajn a podmanivú tieňohru pri zažatí svetla.

Prívodný kábel má maximálnu dĺžku 70 cm a je potrebná žiarovka typu E27, ktorá nie je súčasťou balenia. Biele prevedenie je univerzálne a v kombinácii s chladným bielym svetlom výborne doplní moderné interiéry zariadené nábytkom zo skla či chrómu. V kombinácii so žiarovkou so žltým svetlom zasa dosiahnete teplejšiu útulnú atmosféru a lampu tak môžete prepojiť s napríklad s nábytkom z masívneho dreva či s čalúnenou sedačkou v neutrálnych béžových odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

49,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Luxusné dizajnové závesné lampy ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Plast ►Biela