FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Orientálny etno obdĺžnikový záhradný konferenčný stolík Esquina s vyrezávaným ornamentom v prírodnej svetlej hnedej farbe 120 cm

EM32401

Záhradný konferenčný stolík Esquina si vás získa svojím minimalistickým dizajnom s elegantným a subtílnym dekoratívnym prvkom, inšpirovaným orientom. Prírodná farba dreva pôsobí útulným dojmom a je skvelou voľbou do exteriérov.

Silueta stolíka je jednoduchá, s obdĺžnikovou vrchnou doskou a zošikmenými hranatými nožičkami. Jeden roh vrchnej dosky zdobí elegantný florálny ornament, inšpirovaným orientálnou estetikou. Dizajn je ručne vyrezávaný, čo zaručuje veľkú pozornosť k detailu pri výrobe a originalitu každého výrobku.

Konferenčný stolík Esquina je vyrobený z recyklovaného teakového dreva. Tento materiál je šetrný k životnému prostrediu s zároveň ideálny na použitie v exteriéri. Teakové drevo je mimoriadne odolné a flexibilné, vďaka čomu dobre zvláda aj vyššiu vlhkosť. Vrchnú dosku zdobí lineárny dizajn letokruhov, ktorý v kombinácii s naturálnou svetlou hnedou farbou zdôrazňuje prírodný charakter nábytku.

Konferenčný stolík môžete skombinovať so záhradnými kreslami či sedačkou so svetlou drevenou konštrukciou. Exotické drevo sa výborne prepojí aj so vzorovanými textíliami, čím vašej terase vdýchnete štýlový etno vzhľad. Môžete tiež pridať svietniky či lampáše s orientálnym dekorovaním, ktoré sa prepojí s vyrezávaným ornamentom. Vonkajšie sedenie si tak užijete aj po zotmení v magickej atmosfére. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

639,00 € s DPH

Podobné produkty Záhradné stoly

►Záhradné stoly ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Etno nábytok