FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová ratanová záhradná stolička Bistro s prírodným hnedým rámom a bielym výpletom 94 cm

EM32479

Záhradná stolička Bistro prinesie na vašu terasu či balkón nádych elegancie. Hravý dizajn v sebe spája klasickú siluetu a eklektickú kombináciu vzorov a štruktúr.

Rám je vyrobený z ratanu v prírodnej svetlej hnedej farbe dreva. Prináša do kompozície prírodný prvok, ktorý sa výborne prepojí s vonkajšou zeleňou či črepníkovými rastlinami. Ratanové drevo je tiež pevné a flexibilné, čo umožňuje realizáciu elegantných ohýbaných dizajnov, v podobe zakrivených nožičiek a spojníc medzi nimi. Zaujímavým prvkom je tiež okrúhla chrbtová opierka.

Vlákna výpletu majú bielu farbu s tmavším lemovaním, čo zvýrazňuje vzory a dodáva dizajnu hĺbku. Vlákno spevňujúce spoje stoličky tak vytvára prúžkovaný vzor, zatiaľ čo vzdušnú opierku vypĺňa výplet so vzorom osemramenných hviezd. Sedaciu časť zasa zdobí hustý výplet so vzorom rybej kosti.

Záhradná stolička Bistro prinesie na vašu terasu štýlový dizajnový prvok v elegantných svetlých odtieňoch. Výborne oživí jednoduchý vonkajší jedálenský stôl. Vďaka výraznému vzoru a praktickej veľkosti sa hodí aj na menší balkón, kde bude dominantným prvkom. V kombinácii s príručným stolíkom tak vytvoríte príjemné miesto na vonkajšie posedenie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

199,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia ratanových stoličiek Bistro

Podobné produkty Záhradné stoličky

►Záhradné stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Plast ►Biela ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Kolekcia ratanových stoličiek Bistro