FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná ratanová záhradná stolička Bistro v prírodnej svetlej hnedej farbe 90 cm

EM32478

Záhradná stolička Bistro dodá vašej terase či balkónu štýlový dizajnový prvok. Široká opierka vám zaručí pohodlné sedenia a ohýbané drevo prinesie harmonickú prírodnú atmosféru.

Stolička je vyrobená z ratanu, ktorý je populárnou voľbou pre výrobu záhradného nábytku. Táto exotická drevina výborne odolá vlhkosti a vplyvom počasia. Je pevná, no zároveň flexibilná, čo umožňuje realizáciu štýlových ohýbaných dizajnov.

V siluete stoličky dominujú elegantné krivky. Zadné nožičky sú prehnuté a plynule prechádzajú až do línie opierky, ktorá má zaoblený tvar. Predné nožičky sú rovné a so zadnými ich prepája spojnica v tvare X. Na prednej a zadnej strane sa nachádzajú dva poloblúkové, v strede spletené línie, ktoré zaručujú výbornú stabilitu nábytku a zároveň vytvárajú elegantný dekoratívny prvok.

Sedacia časť je pokrytá ratanovým výpletom so vzorom rybej kosti, čo prináša do dizajnu zaujímavú štruktúru. Operadlo zasa vypĺňa vzdušný výplet s kosoštvorcovým vzorom. Zo zadnej strany ho spevňuje prvok z hrubších vlákien v tvare slučky.

Záhradná stolička Bistro dodá kombináciou svojej jedinečnej siluety a exotického ratanu priestoru nádych etno štýlu. Môžete ju skombinovať s jedálenským stolom z masívneho dreva pre príjemné letné chvíle s rodinou a priateľmi. Hodí sa aj na priestorovo úspornejšie balkóny, ktoré ozdobí svojím prepracovaným dizajnom. Pridaním sedacieho či opierkového vankúša tak môžete vytvoriť komfortné letné posedenie v takmer akomkoľvek priestore.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

189,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia ratanových stoličiek Bistro

Podobné produkty Záhradné stoličky

►Záhradné stoličky ►Ratanový nábytok ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Etno nábytok ►Kolekcia ratanových stoličiek Bistro