FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová ratanová záhradná stolička Bistro s hnedým rámom a štýlovým čierno-bielym výpletom 92 cm

EM32477

Záhradná stolička Bistro vás očarí pôvabnou čierno-bielou farebnou kombináciou, ktorá jej dodáva štýlový retro nádych. Tento výnimočný dizajn prinesie na vašu terasu či balkón unikátnu eleganciu.

Stolička je vyrobená z ratanu. Tento materiál je pevný, no zároveň flexibilný, čo umožňuje realizáciu sofistikovaných ohýbaných dizajnov. Takisto skvele odoláva vlhkosti, čo z neho robí ideálnu drevinu na výrobu záhradného nábytku.

Stolička má elegantnú siluetu, v ktorej dominujú krivky a oblúky. Križujúce sa spojnice medzi nožičkami zaručujú nábytku výbornú stabilitu a zároveň vytvárajú štýlový dizajnový prvok. Rám má prírodnú svetlú hnedú farbu. jednotlivé časti stoličky sú prepojené viazaním v bielej a čiernej farbe. Zdvojené vlákna tak vytvárajú kontrastný prúžkovaný vzor.

Variácia štruktúr tu však nekončí. Sedacia časťvýplet so vzorom rybej kosti, taktiež v čierno-bielom prevedení, ktoré dodáva dizajnu hĺbku. Okrúhla opierka chrbta pôsobí vzdušným dojmom a má výplet s tejto kompozície najzložitejším, viedenským vzor. Taktiež sú v ňom využité vlákna v čiernej a bielej farbe, vďaka čomu vzniká ilúzia vzoru kohútej stopy.

Záhradná stolička Bistro na seba okamžite upúta pohľady vašich hostí vďaka svojej jedinečnej kombinácii štruktúr, farieb a vzorov. Stačí ju doplniť jednoduchým jedálenským stolom a vaša terasa bude pôsobiť naozaj originálnym dojmom. Vďaka svojmu neprehliadnuteľnému dizajnu je vhodná aj na individuálne umiestnenie, napríklad na balkón, kde prinesie výrazný akcentový prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

199,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia ratanových stoličiek Bistro

Podobné produkty Záhradné stoličky

►Záhradné stoličky ►Retro štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Plast ►Čierna ►Biela ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Kolekcia ratanových stoličiek Bistro