FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová svetlá hnedá záhradná stolička Trapani s povrazovým výpletom s detailom v kráľovskej modrej 85 cm

EM32397

Záhradná stolička Trapani vás zaujme svojím nevšedným výpletom v kombinácii béžovej a kráľovskej modrej farby. Zabezpečí vám pohodlné sedenie a zároveň prinesie na vašu terasu či balkón závan Stredomoria. 

V siluete stoličky dominujú moderné rovné línie. Na prednej a zadnej strane sa medzi nožičkami nachádza spojnica, ktorá zaručuje výbornú stabilitu nábytku a zároveň prináša do dizajnu zaujímavý vizuálny prvok. Sedadlo a opierka majú jednoduchý obdĺžnikový tvar. Na bokoch sa nachádzajú opierky na ruky s plochou vrchnou časťou a zaoblenými koncami. Rovnaké ukončenie majú aj bočné línie chrbtovej opierky a sedacej časti. Rám je vyrobený z teakového dreva.

S moderným lineárnym dizajnom korešponduje aj štvorcový vzor výpletu. Pôsobí vzdušným dojmom, no zároveň je veľmi pevný. Každú líniu tvoria dva tenké, vedľa seba umiestnené, zatočené povrazy. Jeden má béžovú farbu, ktorá korešponduje so svetlým hnedým rámom a druhý má výraznú, kráľovskú modrú farbu, ktorá prináša do dizajnu akcentový prvok. Tento odtieň sa často vyskytuje aj na typickej stredomorskej keramike a pripomína farbu mora.

Stolička skvele doplní jedálenský stôl z masívneho dreva a vďaka opierkam na ruky si tak pohodlne vychutnáte dlhé letné večery. Hodí sa tiež na balkón, ktorý osvieži svojou farbou. Pridaním príručného stolíka ľahko vytvoríte príjemné a štýlové zátišie na relax.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

339,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Záhradné stoličky

►Záhradné kreslá ►Záhradné stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Modrá ►S opierkami