FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná záhradná stolička Trapani so svetlým hnedým dreveným rámom s béžovo-modrým výpletom 88 cm

EM32357

Záhradná stolička Trapani vás zaujme svojím moderným dizajnom so sviežim farebným akcentom. Vašej terase či balkónu tak dodáte štýlový prvok s nádychom Stredomoria.

Rám stoličky je vyrobený z teakového dreva v svetlej hnedej farbe. Tento materiál je pri výrobe záhradného nábytku veľmi populárny. Drevo je pevné, flexibilné a čo je pri exteriérovom nábytku dôležité - výborne odoláva vlhkosti. Rám má jednoduchý a lineárny tvar. Zadné nožičky plynule prechádzajú do chrbtovej opierky a sú mierne zakrivené. Predné nožičky sú tiež zošikmené. Po stranách sú nožičky prepojené rovnou spojnicou, ktorá sa na bočných stranách nachádza nižšie a na prednej a zadnej strane vyššie. Zaručuje dobrú stabilitu nábytku a zároveň pridáva zaujímavý vizuálny prvok.

Chrbtová opierka a sedacia časť majú obdĺžnikový tvar. Sú vyplnené výpletom so štvorcovým vzorom. Každé vlákno výpletu tvoria dva vedľa seba umiestnené povrazy, jeden v béžovej farbe, podobnej rámu a druhý v kontrastnej kráľovskej modrej farbe, aká sa často používa aj pri zdobení keramiky z oblasti stredozemného mora.

Stoličku môžete skombinovať s moderným záhradným stolom v svetlých prírodných odtieňoch. Je tiež vhodná aj do menších priestorov, napríklad na balkón, kde vám pomôže vytvoriť štýlové a pohodlné posedenie. Stredomorskú atmosféru podčiarknete pridaním stolíka s terazzo vrchnou doskou alebo keramickou dekoráciou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

229,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Záhradné stoličky

►Záhradné stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Modrá ►S opierkami