Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové retro biele záhradné ležadlo Balco s kovovou konštrukciou s kolieskami a vankúšmi 172 cm

EM32602

Záhradné ležadlo Balco vás očarí svojím šarmantným dizajnom, ktorý prinesie do priestoru očarujúci retro dekoračný prvok. Penové vankúše vám zaručia pohodlie a béžová farba priestor presvetlí.

Ležadlo má pevný rám vyrobený z kovu. Jednotlivé línie majú viditeľné okrúhle spoje a vizuálne tak pripomínajú bambusové stonky. Pri päte a v strede ležadla sa nachádzajú štíhle dlhé rovné nožičky. Stredné nožičky plynule prechádzajú do nízkych bočných opierok. Tie vypĺňajú diagonálne línie a ich zadná strana prechádza do zošikmených zadných nožičiek, ukončených veľkými kolieskami. 

Pohodlie vám zaručí polohovateľná opierka chrbta a penové vankúše s poťahom z ľanu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Dizajn pôsobí retro dojmom a tento funkčný nábytok tak bude aj zaujímavým vizuálnym prvkom miestnosti. Originálny vzhľad podčiarknu aj vintage doplnky či svietidlá.

Ležadlo Balco sa hodí na terasy či do zimných záhrad, kde ho môžete doplniť kovovým príručným stolíkom so zaujímavým výpletom. Svetlú farbu môžete skombinovať s textíliami či dekoráciami so stredomorskými vzormi, čím vytvoríte u vás doma príjemnú dovolenkovú atmosféru.

Ležadlo je vhodné na použitie v exteriéri, avšak mimo jeho používania sa odporúča skladovanie v interiéri, nakoľko dážď môže poškodiť lak a vankúše nie sú vodovzdorné.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

759,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Záhradné lehátka

►Záhradné lehátka ►Retro štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Na kolieskach ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Béžová ►Polohovateľné ►S opierkami