FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná svetlohnedá nízka záhradná stolička Trapani s povrazovým výpletom 73 cm

EM32351

Záhradná stolička Trapani vás očarí elegantnou svetlou hnedou farbou a zaujímavou kombináciou štruktúr. Vďaka širokej zníženej sedacej časti kombinuje dizajn modernej stoličky s pohodlím kresla.

Rám je vyrobený z teakového dreva v svetlej hnedej farbe. Na hladkých povrchoch je viditeľná prírodná kresba letokruhov. Zadné nožičky plynule prechádzajú do sedacej časti v elegantnom oblúku. K nemu je pripojená rovná chrbtová opierka. Línia predných nožičiek je tiež oblúková, križuje sa s bočnou stranou sedacej časti, vytvára menšiu opierku na ruky a pripája sa k chrbtovej opierke.

Sedaciu časť a chrbtovú opierku vypĺňa prírodne pôsobiaci výplet so štvorcovým vzorom v béžovej farbe. Každé vlákno výpletu tvorí dvojica tenkých zatočených povrazov, po stranách upevnených k rámu. Výplet je pevný a zároveň vďaka vzdušnému dizajnu ideálny na leto.

Záhradnú stoličku môžete skombinovať so sedačkou v podobnom svetlom prevedení. Hodí sa aj na menšie balkóny, kde ju môžete doplniť sedacím vankúšom a menším stolíkom a vytvoriť tak útulné vonkajšie posedenie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

309,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Záhradné kreslá

Podobné produkty Záhradné stoličky

►Záhradné kreslá ►Záhradné stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►S opierkami