Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné ratanové záhradné kreslo Bonaire so vzdušným poloblúkovým dizajnom opierok svetlá hnedá biela 100 cm

EM32202

Záhradné kreslo Bonaire vás očarí svojím delikátnym dizajnom z ohýbaného ratanového dreva. Jeho vzdušný vzhľad je ako stvorený do záhrad či na terasy a balkóny.

V siluete kresla dominujú krivky a poloblúky. Rám je vyrobený z ratanu, ktorý je veľmi obľúbenou voľbou pri výrobe záhradného nábytku. Drevo je pevné, no flexibilné, čo znamená, že dobre zvláda aj vyššiu vlhkosť a zároveň jeho štruktúra umožňuje vytváranie elegantných dizajnov pomocou ohýbania dreva.

Sedacia časť má poloblúkový tvar, ktorý kopíruje aj podstava kresla. Bočné a zadná strana do seba plynule prechádzajú a po obvode ich zdobia opierky tvorené vysokými štíhlymi poloblúkmi v dvoch výškových rovinách. Prírodnú svetlú hnedú farbu ratanového dreva  skvele dopĺňa biely vankúš na sedenie a na opretie chrbta. Látka má jemnú štruktúru so vzorom rybej kosti, čo podporuje celkový elegantný vzhľad nábytku.

Kreslo môžete na terase doplniť ratanovým stolíkom v podobnom svetlom odtieni. Hodí sa aj k jednoduchej sedačke s bielym čalúneným prvkom, kde zažiari jeho originálna opierka. Je tiež vhodné aj na menšie balkóny, ktorým tak dodáte štýlový dizajnový prvok a získate komfortné miesto na príjemné letné posedenie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

839,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Záhradné kreslá

►Záhradné kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►Bez nožičiek ►Drevo / Masív - Ratan ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Béžová ►Klasické ►S opierkami