Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné etno svetlo hnedé ratanové záhradné kreslo Tobago s bielymi čalúnenými vankúšmi a strapcovým zdobením 104 cm

EM32201

Luxusné záhradné kreslo Tobago vás na prvý pohľad očarí svojím originálnym dizajnom s voľnými ratanovými vláknami. Jeho mohutná silueta vám tiež poskytne dostatok miesta na pohodlné posedenie.

Konštrukcia kresla je zhotovená z ratanu. Má jednoduchý obdĺžnikový tvar s chrbtovou opierkou na dvoch stranách. Konštrukcia má plný výplet, ktorý prechádza až do opierok, čím vzniká konzistentný vzhľad. Strany s opierkami sú v spodnej časti jemne zakrivené, čo vytvára elegantný dizajnový prvok. Z vrchnej časti opierky stúpajú voľné ratanové vlákna a vytvárajú tak originálny strapcovitý vzhľad. Pôsobia dynamicky, no vďaka pevnému materiálu si zachovávajú tvar.

Komfort vám zaručí obdĺžnikový sedací vankúš a dva menšie vankúše na opretie. Sú potiahnuté látkou s jemným vzorom rybej kosti, ktorý im dodáva zaujímavú štruktúru. Ich biela farba výborne dopĺňa svetlý hnedý odtieň ratanového dreva a nábytok tak pôsobí elegantným dojmom.

Kreslo môžete umiestniť ako akcentový prvok k jednoduchej sedačke s bielym čalúnením, kde vynikne jeho jedinečný dizajn. Je vhodné aj do menších priestorov, napríklad na balkón, kde ho vďaka opierke na dvoch stranách môžete umiestniť do rohu. Voľné ratanové vlákna budú pôsobiť ako štýlový dekoratívny prvok. Môžete tiež pridať stolík či pestré dekorácie a textílie v etno štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 789,95 € s DPH

Podobné produkty Záhradné kreslá

►Záhradné kreslá ►Ratanový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Drevo / Masív - Ratan ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Béžová ►Etno nábytok