Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný toaletný stolík Forma Moderna s vrchnou doskou z exkluzívneho dreva wenge čierna modrá 155 cm

EM32520

Toaletný stolík Forma Moderna je sofistikovaným spojením luxusu a súčasného talianskeho dizajnu. Do priestoru prinesie nádych modernej elegancie a prekvapí vás svojou multifunkčnosťou a praktickým úložným priestorom.

Silueta stolíka je minimalistická, dominujú v nej striktné rovné línie a hladké povrchy. Vrchná doska má obdĺžnikový tvar a hrúbku 9 cm. Je vyrobená z exkluzívneho dreva wenge, ktoré patrí medzi najluxusnejšie materiály v nábytkárstve. Pochádza zo strednej a západnej Afriky a vďaka svojej vysokej tvrdosti vám zaručí výbornú odolnosť nábytku. Je tiež výnimočné svojou rovnomernou štruktúrou s jemnými krátkymi ryhami, ktorú vyzdvihuje čierny lak s jemným leskom.

Vrchnú dosku podopiera na ľavej strane dvojica oceľových nožičiek v čiernej farbe. Ich plochý tvar a mierne zošikmenie vytvára estetický kontrast k mohutnej drevenej vrchnej doske a úložnému priestoru na pravej strane. Dizajn tak pôsobí štýlovým asymetrickým dojmom

Úložný priestor je na pravej strane organizovaný v troch zásuvkách so soft close systémom zatvárania. Je zhotovený z MDF dyhy s oceľovo modrým náterom, ktorý prináša elegantný farebný akcent. Bočné strany majú rozdielnu hĺbku, vďaka čomu je predná strana mierne natočená a zdôrazňuje asymetrickú estetiku.

Vrch úložného priestoru má vyvýšené okraje a prekrýva ho doska z dreva wenge. Môžete ho využiť ako príručný stolík. V strede vrchnej dosky sa nachádza vyklápacie zrkadlo s úložným priestorom so šiestimi priečkami na šperky či kozmetiku. Po sklopení zrkadla zasa získate praktický pracovný povrch, čo vám umožňuje využívať toaletný stolík Forma Moderna aj ako písací stôl.

Hodí sa do moderne zariadenej spálne, kde prinesie výnimočný luxusný dizajnový prvok. Je tiež skvelou voľbou do otvorených loftových priestorov, v ktorých oceníte jeho multifunkčný charakter a sofistikovanú farebnú paletu. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Forma Moderna.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 099,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobné produkty Toaletné stolíky

►Dizajnové a luxusné toaletné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov ►Čierna ►Modrá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna