Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný barokový toaletný stolík Roi Gilt s trojitým zrkadlom a vyrezávaným zdobením zlatá 124 cm

MLV18363

Toaletný stolík Roi Gilt je stelesnením honosného luxusu. Opulentný barokový dizajn a žiarivá zlatá farba dodajú vašej spálni neprehliadnuteľný dekoratívny prvok a funkčný nábytok zároveň.

Stolík má siluetu inšpirovanú zámockým nábytkom s dvakrát prehnutými kabriolovými nožičkami, ozdobenými bohatými vyrezávanými ornamentami. V spodnej časti sú prepojené spojnicou, ktorá zabezpečuje výbornú stabilitu. Má tvar dvoch spojených oblúkov a je umiestnená tak, aby nebránila zasunutia stoličky pod stôl.

Vrchná doskazaguľatené rohy s výrezom v prednej časti. Výrazné zakrivené línie korešpondujú s tvarom nožičiek. Bočná hrana je tiež ozdobená vyrezávaním. Na vrchnej doske je upevnené majestátne trojstranné zrkadlo. Spodnú časť tvorí elegantný ratanový výplet, ku ktorému sú pripevnené tri oválne zrkadlové plochy. Každá má vyrezávaný rám s detailne prepracovaným ornamentom na vrchole. Honosný dizajn výborne dopĺňa zlatá farba, ktorá podčiarkuje barokový štýl.

Toaletný stolík Roi Gilt je ideálnym doplnkom do spálne zariadenej v klasickom štýle. Môžete ho skombinovať s posteľou s vyrezávaným čelom, v zlatej farbe či z masívneho dreva. Hodí sa k nemu stolička so zakrivenými nožičkami v zámockom štýle, či čalúnená taburetka s chesterfield prešívaním.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 599,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Roi Gilt

Podobné produkty Toaletné stolíky

►Dizajnové a luxusné toaletné stolíky ►Klasický štýlový nábytok ►Kolekcia barokového nábytku Roi Gilt ►Zámocký nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►Drevo / Masív - Ratan ►MDF ►Zlatá ►Nábytok v Glamour štýle