FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná masívna šatníková skriňa Abertura s dvojitými dvierkami s atypickým tvarom v prírodnej svetlej hnedej farbe 190 cm

EM32463

Šatníková skriňa Abertura kombinuje moderný dizajn s naturálnym vizuálom. Vašej spálni či predsieni dodá bohatý úložný priestor a zaujímavý dekoratívny prvok.

Skriňa má modernú lineárnu siluetu s nízkou podstavou. Je vyrobená z masívneho teakového dreva. Jeho svetlá hnedá farba pôsobí teplým a útulným dojmom a kresba letokruhov zdôrazňuje prírodný charakter nábytku. Asymetrická línia dvierok sa podriaďuje štruktúre dreva a vytvára moderný dominantný dizajnový prvok nábytku.

Na pravej strane sa nachádza otvorený úložný priestor predelený štyrmi policami. Mierne do neho zasahujú atypicky tvarované dvierka, ktoré uzatvárajú úložný priestor na ľavej strane. Ten je organizovaný do dvoch nad sebou umiestnených jednodverových skriniek. Spodná je nižšia a predelená policou, vo vyššej vrchnej sa zasa nachádza tyč na zavesenie vešiakov.

Šatníková skriňa Abertura je skvelou voľbou do moderne zariadených spální. Hodí sa k posteli s masívnym rámom. Prírodné materiály vnesú do vašej spálne harmonickú atmosféru, ideálnu na odpočinok. Môžete ju ešte podporiť pridaním textílií v neutrálnych odtieňoch s výrazným tkaním či živými zelenými rastlinami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 959,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Skrine

►Štýlové dizajnové skrine ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá