Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Orientálna vintage svetlá hnedá šatníková skriňa Perikles z mangového dreva s poličkami a s vyrezávaným zdobením 190 cm

EM31351

Šatníková skriňa Perikles je praktickým úložným priestorom a elegantným dekoračným prvkom zároveň. Tento jedinečný nábytok v sebe spája bohaté orientálne zdobenie a vintage povrchovú úpravu.

Skriňa je vyrobená z mangového dreva a jeho prírodná bohatá hnedá farba je viditeľná v interiéri úložného priestoru. Vonkajší povrch je upravený  svetlým náterom so zošúchaným efektom, ktorý prináša do kompozície šarmantný vintage nádych. Dvojité dvierka sa otvárajú pomocou okrúhlych úchytiek umiestnených v ich vrchnej tretine. Sú vyrobené z kovu a k dvierkam sa pripíjajú cez florálny ornament. Čiastočne ich pokrýva biely náter a dizajnovo korešpondujú so šiestimi horizontálnymi kovanými pásmi plynúcimi cez dvierka.

Skriňa má mohutnú siluetu s ozdobnou rímsou s lineárnym reliéfom vo vrchnej časti a s plnou podstavou so schodíkovým dizajnom v spodnej časti. Úložný priestor je predelený tromi policami. Najvýraznejším prvkom je však bohaté vyrezávané florálne zdobenie, ktoré plynie pozdĺž vonkajších hrán dvierok. Je inšpirované orientálnymi ornamentami a nábytku dodáva prekvapivý prírodný rozmer.

Skriňa výborne doplní posteľ v svetlých farbách z masívneho dreva, napríklad v provensálskom štýle. Môžete ju tiež skombinovať s bohato zdobenou orientálnou komodou či dekoráciami vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 789,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Skrine

►Štýlové dizajnové skrine ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango