Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná koloniálna manželská posteľ James s vyrezávanými stĺpikmi a čalúneným čelom z tmavohnedého akáciového dreva 192 cm

EM32585

Manželská posteľ James bude luxusným stredobodom vašej spálne. Honosný klasický dizajn so štyrmi vyrezávanými stĺpikmi vytvorí v miestnosti hlavný dekoračný element a bohatá hnedá farba dreva prinesie sofistikovanú eleganciu koloniálneho štýlu.

Rám postele je vyrobený z akáciového dreva. Tento materiál je veľmi pevný a odolný, čo zaručí dlhotrvácnosť nábytku. Lakovanie v hlbokom mahagónovo hnedom odtieni zachováva na hladkých povrchoch viditeľnú štruktúru letokruhov. Exkluzívne exotické drevo a bohatá hnedočervená farba dodávajú nábytku luxusný charakter koloniálneho štýlu.

Posteľ má mohutnú siluetu s obdĺžnikovou základňou na matrac so šírkou 180 cm, ktorý nie je súčasťou balenia. Päta postele je vo vrchnej časti prehnutá a táto krivka korešponduje s klenutým dizajnom čela. Drevený rám zdôrazňuje jeho poloblúkový tvar. Penové čalúnenie a textilný poťah vám zaručia pohodlné opretie. Poťahsvetlú bielu farbu so subtílnym lineárnym vzorom v čiernej farbe.

Základňa postele je položená na vyrezávaných nožičkách, ktoré cez jej rohy prechádzajú do bohato zdobených stĺpikov. Ich delikátne siluety kombinujú pôvabné krivky a rovné línie v elegantnom dizajne, ktorý dodáva nábytku šarmantný starožitný vizuál.

Manželská posteľ James sa hodí do klasicky zariadených spální, kde vynikne jej distingvované zdobenie. Môžete ju skombinovať s nočným stolíkom v koloniálnom štýle v podobnom odtieni dreva, či s vyrezávanou komodou. Luxusný vizuál podčiarknete pridaním doplnkov v zlatom prevedení, napríklad nočnej lampy s podstavou vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 159,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Postele

Podobné produkty Postele z masivu

►Luxusné a štýlové postele ►Klasický štýlový nábytok ►Koloniálny nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Manželské ►Drevo / Masív - Akácia ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Čalúnené postele ►Postele z masivu