Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná art deco čierna manželská posteľ Costilla z dubového dreva s drážkovaným geometrický dizajnom 190 cm

EM32572

Manželská posteľ Costilla bude honosným stredobodom vašej spálne. Delikátne geometrické zdobenie a zlaté kovové prvky prinesú do priestoru luxusný nádych art deco štýlu. Čierna farba zasa dodáva dizajnu modernú eleganciu.

Posteľ je vyrobená z kvalitného dubového dreva, ktoré je pevné, odolné a zaručí dlhodobú trvácnosť nábytku. Obdĺžniková základňa postele je postavená na kovových hranatých nožičkách, ktoré sa smerom dole zužujú a vytvárajú elegantnú siluetu. Bočné steny základne sú hladké a prírodná kresba letokruhov im dodáva zaujímavú vizuálnu štruktúru. Lištu na päte postele zdobí lineárny geometrický reliéf v zvislom smerovaní. Jednotlivé drážky majú zaoblený tvar, čo vytvára prijemný kontrast k lineárnej siluete. Toto zdobenie zároveň prepája pätu postele s jej čelom.

Čelo je dominantným prvkom dizajnu a stane sa kľúčovým dekoračným prvkom celej miestnosti. Kombinácia lineárnych lamiel s horizontálnou a vertikálnou orientáciou vytvára trojuholníkový vzor. Sofistikovaný dizajn podčiarkuje elegantné čierne lakovanie. Geometrické vzory sú inšpirované art deco estetikou, rovnako ako aj zlatá farba nožičiek. Tento lesklý metalický element vytvára luxusný farebný akcent.

Posteľ Costilla sa hodí do moderne zariadenej spálne. Čierna farba je variabilná a umožňuje vám prispôsobiť si farebnosť miestnosti presne podľa vašich predstáv, či už obľubujete tlmenejšie zemité odtiene, alebo sýte pestré farby. Nožičky môžete doplniť nočnou lampou či dekoráciami v rovnakej zlatej farbe, čo vyzdvihne inšpiráciu honosným art deco štýlom. Je potrebný matrac so šírkou 180 cm, ktorý nie je súčasťou balenia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 299,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Postele

Podobné produkty Postele z masivu

►Luxusné a štýlové postele ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Manželské ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čierna ►Postele z masivu