FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná mohutná manželská posteľ z masívneho dreva s možnosťou farebnej voliteľnosti 135-180 cm

Luxusná štýlová mohutná manželská posteľ je jedinečný kúsok do vašej spálne, ktorá harmonicky skrášli miestnosť a poskytne maximálny relax či už pre vás alebo vašich hostí. 

Posteľ je vyrobená z mohutného masívneho borovicového dreva čo dodáva posteli pevnosť a stabilitu. Skladá sa z čela a rámu, ktoré si viete veľkostne aj farebne navoliť podľa vašich predstáv. Dominantou čela je jeho výška a taktiež jedinečná čalúnená výplň a je len na vás či si zvolíte čalúnenie jednofarebné alebo so vzormy. Posteľ sa vyznačuje jemne zaoblenými líniami s hladkým povrchom. Posteľ sa nesie v modernom štýle, ktorá zapadne do jednoduchých spální. 

Oživte svoju spálnu manželskou posteľou z kolekcie Cerdena farbami podľa vašich predstáv, ktoré skompletizujú vašu domácnosť. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 499,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia CERDENA

Podobný tovar v kategórií Postele

Podobné produkty Postele z masivu

►Luxusné a štýlové postele ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia moderného nábytku CERDENA ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Manželské ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Drevo / Masív - Borovica ►Čalúnené postele ►Postele z masivu