Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná baroková manželská posteľ Laverna s bohatým vyrezávaným zdobením a zakrivenými nožičkami v sivej farbe 172 cm

MLV18389

Manželská posteľ Laverna sa stane honosným stredobodom vašej spálne. Očarí vás bohaté, detailne prepracované zdobenie s florálnymi motívmi a elegantná svetlá sivá farba.

Posteľ je vyrobená z mahagónového dreva, ktoré patrí medzi najluxusnejšie exotické materiály. Má vysoké čelo a takisto zvýšenú pätu so zaoblenými bočnými stranami. Posteľ je postavená na šiestich vyrezávaných nožičkách zakriveného tvaru, ktoré jej dodávajú pôvabný zámocký vzhľad.

Čelo postele je zdobené honosnými ornamentami a florálnymi girlandami, ktoré sú inšpirované barokovým štýlom. Korunuje ho pôsobivý ozdobný prvok s dôsledne prepracovanými detailmi listov. Po stranách čelo lemujú elegantne zakrivené bočnice. Podobné zdobenie sa nachádza aj na päte postele a nechýba ani menší ozdobný prvok na jeho vrchole.

V siluete nábytku dominujú klasické krivky a oblúky, ktoré v kombinácii so svetlou sivou farbou pôsobia elegantným provensálskym dojmom. Posteľ môžete skombinovať s vyrezávaným nočným stolíkom v svetlej farbe. Luxusný dojem podčiarknete aj pridaním detailov v metalickej strieborne farbe, napríklad v podobe nočnej lampy. Posteľ vám poskytuje veľký priestor na matrac so šírkou 180 cm, ktorý nie je súčasťou balenia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

5 995,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Postele

Podobné produkty Postele z masivu

►Luxusné a štýlové postele ►Klasický štýlový nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske postele ►Zámocký nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Provensálske spálne ►S nožičkami ►Manželské ►Drevo / Masív - Mahagón ►MDF ►Kov ►Sivá ►Drevo / Masív ►Klasické ►Postele z masivu