Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný art deco nočný stolík Aldie v svetlej hnedej farbe dreva s dvomi zásuvkami s dizajnovou čiernou kruhovou úchytkou 57 cm

EM32575

Nočný stolík Aldie prinesie do vašej spálne eleganciu art deco štýlu v modernom prevedení. Kontrastná kombinácia farieb a tvarov dodá miestnosti minimalistický dekoračný prvok a oceníte aj veľké množstvo praktického úložného priestoru v dvoch zásuvkách.

Nočný stolík kombinuje vo svojej siluete striktné rovné línie a elegantné krivky. Povrchy sú hladké a minimalistické, čo necháva vyniknúť jemnú kresbu letokruhov. Bočné a zadná stena prečnievajú nad vrchnú dosku, čo vytvára praktický vyvýšený okraj s výrazne zaoblenými rohmi v prednej časti. 

Dizajnu dominujú extravagantné kovové úchytky. Na každej zásuvke sa nachádza jeden symetrický poloblúk a spoločne tvoria kruhový element na prednej strane stolíka. S týmto tvarom korešponduje oválna podstava stolíka.

Úchytky vytvárajú estetický kontrast k linárnej siluete nie len svojím tvarom, ale aj farbou. Rovnako ako podstava, sú zhotovené z kovu s čiernym matným náterom. Prinášajú do dizajnu elegantný farebný akcent k subtílnej svetlej hnedej farbe jelšového dreva.

Nočný stolík sa hodí k posteli s rámom z podobného svetlého dreva. Pre zvýraznenie luxusnej art deco estetiky môžete pridať nočnú lampu s podstavou v metalickom zlatom prevedení. Hodí sa do spálne zariadenej v neutrálných svetlých odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

479,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Preglejka ►Nočné stolíky z kovu ►Moderné nočné stolíky